Your finance, our care!

Diensten

Wij verzorgen uw administratie van A tot Z

Met slechts het verzorgen van uw administratie bent u er nog niet, wij helpen  u ook graag verder met een goed advies. Niet alleen startende bedrijven, maar ook doorgewinterde ondernemers. Wij blijven ons verdiepen in ons vakgebied en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en van de geldende wet en regelgeving.

Belastingaangifte

Iedere maand en/of kwartaal moet u de btw-aangifte verzorgen en jaarlijks dient u aangifte te doen van de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Wij nemen u graag het werk en de zorg uit handen.

(Online) Boekhouding

Een goed bedrijf floreert als de administratie op orde is. Lever maandelijks uw bonnen en facturen bij ons in en wij zorgen dat uw boekhouding altijd up-to-date is. Met ons klantvriendelijke online-boekhoudprogramma kunt u ook zelf uw administratie bijhouden en kijken wij met u mee om fouten te voorkomen.

Fiscaal en bedrijfsadvies

Wat is een goed moment om een grote aankoop te doen? Hoe kunt u het beste investeren en wanneer is extra kredietruimte handig? Wij helpen u graag om de juiste antwoorden te vinden op deze vragen.

Jaarrekening

Een jaarrekening wordt door vele instellingen gezien als de ‘jaaropgave of loonstrook’ van uw onderneming. Wij stellen al jaren voor onze  klanten de jaarrekening vakkundig samen. Of u nu een eenmanszaak heeft of een besloten vennootschap, Finshare verzorgt het voor u.

Salarisadministratie

Het hebben van personeel vergt niet alleen de nodige managementvaardigheden, maar heeft ook fiscale en administratieve consequenties. Wat zijn uw plichten als ondernemer en wat verwachten uw medewerkers van u. Wij helpen u graag om op dit soort vragen antwoord te geven. Verder verzorgen wij maandelijks de salarisadministratie voor u, zodat uw medewerkers op tijd kunnen beschikken over hun salarisstroken, en u op tijd weet hoeveel loonheffing u aan de belastingdienst moet afdragen.

Detachering / outsourcing

Finshare begeleidt middelgrote ondernemingen bij het naar een hoger niveau brengen van hun finance en accounting. Hierdoor krijgt u als bedrijf beter inzicht in de financiën en kunt u tijdig bijsturen. We ondersteunen ondernemingen zodat die zich kunnen richten op verdere groei en ontwikkeling van de kernactiviteiten.

De begeleiding van Finshare kan onder meer bestaan uit een tijdelijke adviesrol, detachering van een financieel expert of het overnemen van de complete financiële afdeling. Elke opdracht is maatwerk en toegespitst op de wensen van u en uw bedrijf. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons om te horen wat voor u de mogelijkheden zijn.