header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Aangifte doen van je inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting kan een hele uitdaging zijn. Zeker als je hier geen of weinig ervaring mee hebt, is het vaak een hele opgave alles goed op papier te krijgen. Schakel daarom de experts van Finshare in. Wij hebben jaren ervaring opgedaan in het administratieve vak en zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor ben je verzekerd van een correcte aangifte die op tijd bij de fiscus aankomt.

Wanneer doe je aangifte van de inkomstenbelasting en wanneer van de vennootschapsbelasting?

Wij leveren alle diensten voor de aangifte van inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Welke van deze twee aangiften je moet doen, is afhankelijk van de rechtspersoonlijkheid van je onderneming. Wanneer je een onderneming hebt zonder rechtspersoonlijkheid hebt, moet je inkomstenbelasting betalen. Heb je een bedrijf met rechtspersoonlijkheid, zoals een besloten vennootschap (B.V.)? Dan betaal je vennootschapsbelasting. Beide soorten aangiften kunnen wij geheel voor je verzorgen, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Ook voor het opstellen van je jaarrekening

Voordat je aangifte kunt doen van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, moet je eerst een jaarrekening hebben van het desbetreffende boekjaar. Ook deze kunnen wij voor je opstellen. Zo weet zie je meteen hoe jouw bedrijf er financieel voor staat en kun je plannen maken voor de toekomst.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Wil je door ons de aangifte van je inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting laten verzorgen? Of ben je geïnteresseerd in een van onze andere diensten, zoals salarisadministratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0341-700 285 of stuur een e-mail naar contact@finshare.nl.