header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Onze ervaren experts uit Ermelo voorzien je graag van persoonlijk bedrijfsadvies. Of je nu een startende of doorgewinterde ondernemer bent, wij adviseren je graag. Wil je weten of het slim is om nu een lening af te sluiten? Of ben je benieuwd wat het juiste moment is om te investeren? Op basis van je administratie en ambities geven wij je persoonlijk advies waar je echt wat aan hebt. Zo kun je goed geïnformeerd je beslissing maken.

Uitstekend bedrijfsadvies voor een korte of lange periode

Wij zijn geen accountants, maar goed opgeleide boekhouders die zich blijven verdiepen in het vakgebied. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor wij je vanuit ons kantoor in Ermelo van uitstekend bedrijfsadvies kunnen voorzien. Je kunt ons inschakelen als boekhouder en ons om bedrijfsadvies vragen, maar wanneer je tijdelijk een tekort hebt aan personeel, is onze detachering mogelijk interessanter. Deze begeleiding kan onder andere bestaan uit tijdelijk adviseren of het detacheren van een financieel expert voor een bepaalde periode.

Ook voor het verzorgen van de boekhouding

Naast bedrijfsadvies kun je bij ons ook terecht voor verschillende administratieve diensten. Zo kunnen we je jaarrekening samenstellen of je belastingaangiften doen. Op deze manier nemen we je veel boekhouding uit handen, waardoor je meer tijd over houdt voor het mangangen van je onderneming.

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je interesse in ons bedrijfsadvies of een van de andere services die wij vanuit ons kantoor in Ermelo aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar contact@finshare.nl of te bellen naar 0341-700 285. Ook bij vragen kun je gerust contact opnemen via deze kanalen. Wij geven je graag meer informatie.