header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Bij Finshare kun je ook terecht voor detachering van financiële medewerkers. Heeft je financiële afdeling tijdelijk ondersteuning nodig? Dan staan onze professionals voor jou klaar! Ze kunnen administratie overnemen, advies geven of zelfs je gehele financiële afdeling overnemen. Zo blijft je onderneming, ook bij een personeelstekort, uitstekend draaien.

Onze detachering bestaat altijd uit maatwerk van experts

Heb je een tijdelijk tekort aan personeel, bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof of ziekte? Detachering biedt dan dé uitkomst om dit tekort op te vangen. Bij ons kun je rekenen op experts en een persoonlijke aanpak. Al onze medewerkers zijn namelijk goed opgeleid en hebben jaren ervaring opgedaan in het administratieve vak. We weten dan ook dat ieder bedrijf en iedere opdracht anders is. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Of het nu gaat om het overnemen van administratie of om het geven van deskundig advies, wij regelen het graag voor je.

Vragen of interesse? Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in onze detachering of onze andere diensten? Of heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0341-700 285. Ook een e-mail sturen naar contact@finshare.nl is mogelijk. In dat laatste geval ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.