Bel ons:

Bel voor een vrijblijvende afspraak:

Eerlijk is eerlijk, het klinkt wel stoer als je kunt zeggen dat je een accountant hebt, maar daar betaal je dan ook voor. Toch denken heel veel ondernemers vaak onterecht dat ze een accountant nodig hebben, dus voelen we ons genoodzaakt om hierover wat helderheid te verschaffen.

De eisen 
Een accountant heb je dus nodig als je, gedurende 2 opeenvolgende jaren, meer dan 50 medewerkers in dienst hebt en/of een omzet maakt van meer dan 12 miljoen euro en/of als je balanstotaal groter is dan 6 miljoen euro. Als je aan twee van de drie eisen voldoet, ben je verplicht je boekhouding te laten controleren door een openbaar accountant. Voldoe je er niet aan, dun kun je met je boekhouding gewoon bij een “normale boekhouder” terecht.

Accountantsverklaring
Wanneer je voor jouw jaarrekening of losse projecten wel een accountantsverklaring nodig hebt kunnen wij de voorbereidende werkzaamheden verrichten. Wij werken samen met mensen die wel de hele cursus voor accountant hebben afgerond dus ook hier is de redding nabij.

Als je er overigens echt veel waarde aan hecht, mag je ons best “je accountant” noemen hoor. Met financieel geweten voelen wij ons ook aangesproken.