header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Online je boekhouding doen, bespaart tijd en papierkosten. Daarom werken wij bij Finshare volledig in de Cloud. Via onze online applicaties lever je eenvoudig gegevens aan wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet naar ons kantoor te komen en wij nemen niet je kostbare tijd in beslag met een bezoek. Je boekhouding aan ons uitbesteden draagt dan ook bij aan een efficiënte administratie die altijd up-to-date is.

Een handige online boekhouding en meer voordelen van onze service

Door onze online tools is je boekhouding bijhouden heel eenvoudig. Je kunt altijd en overal gegevens aanleveren, inzien en accorderen en wij kunnen deze snel verwerken. Hierdoor weet je altijd hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Daarnaast levert het aan ons uitbesteden van je boekhouding je nog meer voordelen op. Doordat onze boekhouders uitstekend zijn opgeleid en zich blijven verdiepen in hun vakgebied, zijn zij namelijk altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo voldoet je administratie gegarandeerd aan alle actuele eisen.

Voor alle soorten administratie

Je kunt allerlei onderdelen van de boekhouding aan ons uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de salarisadministratie. Ook deze soorten boekhouding kunnen online bijgehouden worden. Dat is wel zo overzichtelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je jouw boekhouding aan ons uitbesteden of heb je vragen over onze online diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0341-700 285. Een e-mail sturen naar contact@finshare.nl kan ook. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.