header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Online je boekhouding doen bespaart niet alleen tijd, maar ook papierkosten. Daarom werken wij bij Finshare uit Ermelo volledig in de Cloud. Via onze online applicaties lever je eenvoudig gegevens aan wanneer het jou uitkomt. Bedrijven die deze online boekhouding aan ons uitbesteden, hoeven niet naar ons kantoor in Ermelo te komen.  Op onze beurt nemen wij niet hun kostbare tijd in beslag met een bezoek. Je boekhouding aan ons uitbesteden draagt dan ook bij aan een efficiënte administratie die altijd up-to-date is.

Een handige online boekhouding en meer voordelen van onze service

Door onze online tools is je boekhouding bijhouden heel eenvoudig. Je kunt altijd en overal gegevens aanleveren, inzien en accorderen. Wij zullen deze dan snel voor je verwerken. Hierdoor weet je altijd hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Daarnaast levert het aan ons uitbesteden van je boekhouding je nog meer voordelen op. Doordat onze boekhouders uitstekend zijn opgeleid en zich blijven verdiepen in hun vakgebied, zijn zij namelijk altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo voldoet je administratie gegarandeerd aan alle actuele eisen.

Voor alle soorten administratie

Je kunt allerlei onderdelen van de boekhouding aan ons bedrijf uit Ermelo uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van jaarrekeningen en het doen van de belastingaangifte. Maar bijvoorbeeld ook het verzorgen van de salarisadministratie valt onder de mogelijkheden. Al deze soorten boekhouding kunnen online bijgehouden worden door ons vanuit het kantoor in Ermelo. Dat is wel zo overzichtelijk.

Ontvang persoonlijk financieel advies

Naast het uitbesteden van online boekhouding en andere administratieve taken, kun je ons bureau in Ermelo ook inschakelen voor advies. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag op financieel gebied. Zo helpen we jou bijvoorbeeld graag met het beslissen over het al dan niet doen van een bepaalde investering.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je jouw boekhouding aan ons uitbesteden of heb je vragen over de online diensten die wij vanuit ons kantoor in Ermelo aanbieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0341-700 285. Een e-mail sturen naar contact@finshare.nl kan natuurlijk ook. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.