Bel ons:

Bel voor een vrijblijvende afspraak:

Diana Kersten

Diana is samen met Peter de eigenaar van Finshare. Een alleskunner bij wie je terecht kunt met al je vragen (met een lichte voorkeur voor de zakelijke). Zij geeft je gevraagd en ongevraagd (fiscaal) advies, stelt aangiften en jaarrekeningen op, helpt met (de inrichting van) je administratie, salarisadministratie, denkt mee met jou en je onderneming en is is ook nog eens beschikbaar voor (interim) detachering.

Wordt ook blij van: nieuwe uitdagingen, haar gezin, muziek, festivals, concerten, theater, escaperooms, puzzelen en slapen.

Bouwjaar: 1978
Levensmotto: als je het niet meer trekt…dan moet je duwen

Peter Kersten

Peter is samen met Diana eigenaar van Finshare. Daarnaast is hij onze projectadministratie-goeroe. Excel is zijn lust en zijn leven. Hij helpt je bij het opzetten en bijhouden van je (project-)administratie, het bewaken van de budgetten en het opstellen van de afrekeningen. Gelukkig kan hij met een ‘normale’ administratie ook prima uit de voeten. Voel je daarom vrij om hem ook hiermee lastig te vallen. Hij maakt dan meteen de jaarrekening voor je op.

Wordt ook blij van: films, puzzels/escaperooms, Ermelo, voetbal, paddenstoelen, snorkelen, Curacao, snorkelen op Curacao, cabaret, lekkere whiskey en, last but not least, Diana (zie hierboven).

Bouwjaar: 1975 
Levensmotto: neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet

Zoë

Zoë is onze kantoortijger. Zij zorgt voor een ontspannen sfeer op kantoor…deze is zelfs zo ontspannen dat ze vrijwel de hele dag slapend en snurkend doorbrengt. Alleen bij bezoek staat ze op om je met een knuffelrat in haar bek te begroeten. Ook te gebruiken als papierversnipperaar.

Wordt ook blij van: koekjes, wandelen, sneeuw, bezoek, herfstbladeren, slapen en een aai over haar buikje.

Bouwjaar: 2011
Levensmotto: je kunt mij beter niet wakker maken

Search