Bel ons:

Bel voor een vrijblijvende afspraak:

Diana Kersten

Diana is samen met Peter en Jolanda de eigenaar van Finshare. Een alleskunner bij wie je terecht kunt met al je vragen (met een lichte voorkeur voor de zakelijke). Zij geeft je gevraagd en ongevraagd (fiscaal) advies, stelt aangiften en jaarrekeningen op, helpt met (de inrichting van) je administratie, salarisadministratie, denkt mee met jou en je onderneming en is is ook nog eens beschikbaar voor (interim) detachering.

Wordt ook blij van: nieuwe uitdagingen, haar gezin, muziek, festivals, concerten, theater, escaperooms, puzzelen en slapen.

Bouwjaar: 1978
Levensmotto: als je het niet meer trekt…dan moet je duwen

Peter Kersten

Peter is samen met Diana en Jolanda eigenaar van Finshare. Daarnaast is hij onze projectadministratie-goeroe. Excel is zijn lust en zijn leven. Hij helpt je bij het opzetten en bijhouden van je (project-)administratie, het bewaken van de budgetten en het opstellen van de afrekeningen. Gelukkig kan hij met een ‘normale’ administratie ook prima uit de voeten. Voel je daarom vrij om hem ook hiermee lastig te vallen. Hij maakt dan meteen de jaarrekening voor je op.

Wordt ook blij van: films, puzzels/escaperooms, Ermelo, voetbal, paddenstoelen, snorkelen, Curacao, snorkelen op Curacao, cabaret, lekkere whiskey en, last but not least, Diana (zie hierboven).

Bouwjaar: 1975 
Levensmotto: neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet

Jolanda Duits

Jolanda is samen met Peter en Diana eigenaar van Finshare. Zij is een duizendpoot en een expert op het gebied van hulp bij administraties het opstellen van jaarrekeningen en verzorgen van de fiscale aangiften.
Ze is daarnaast ook een (en noteer deze voor Scrabble) subsidiegoeroe en projectadministratie-ontleder. Verwacht bij een (kennismakings)gesprek geen maat- of mantelpak. What you see is what you get: een cijferwonder bij wie je als klant in goede handen bent.

Wordt ook blij van: vrolijke mensen, familie, vrienden, lekker lunchen, volleybal, tennis, motorrijden en een biertje op z’n tijd.

Bouwjaar: 1979 
Levensmotto: Lach zolang je leeft, want je leeft zolang je lacht

Jeannette Duits

Jeannette verwerkt en checkt jouw administratie. Daarna gaat deze rots in de branding onverstoorbaar verder met het opstellen van oogverblindende periodieke rapportages en bereidt ze de jaarrekening voor. Als kers op de taart kan ze ook de salarisadministratie voor je bijhouden, zodat je lachend je personeel en de belastingdienst kunt betalen.
  
Wordt ook blij van: haar hond, gezin, werk, verre reizen maken, theater bezoeken, uit eten gaan en mooi weer.

Bouwjaar: 1969
Levensmotto: Je moet tevreden zijn met wat je hebt!

Saskia Nieuwstraten

Saskia verwerkt en checkt jouw administratie alsof ze nooit anders heeft gedaan, maar niets is minder waar. Deze bioloog van origine is een financiële laatbloeier en zet graag haar tanden in jouw administratie. Ook bereidt ze aangiften BTW en rapportages voor.

Wordt ook blij van: de zee, haar gezin, vriendinnen, eekhoorntjes, de zon, versgeperste sinaasappelsap, een goed boek, films, reizen, en nog een heleboel andere dingen, maar meer mocht ze er niet noemen…

Bouwjaar: 1969 
Levensmotto: er is geen tijd te verliezen, doe dus maar rustig aan!

Marcel van de Zweerde

Marcel is zeer ervaren in de boekhoudelarij en het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften. Hij is je aanspreekpunt voor vragen over (de inrichting van) je administratie, automatisering en wat je verder maar kunt verzinnen. Hij beheert de planning en zorgt dat alles netjes volgens plan verloopt.

Wordt ook blij van: gezin, (oranje) voetbal, speciaal bier, spelletjes doen, gezelligheid, bierfestivals

Bouwjaar: 1974
Levensmotto: alles komt goed, zo niet … dan toch!

Quirine Vierveijzer

Quirine verwerkt en checkt jouw administratie. Grote kans dat je deze blije stuiterbal aan de lijn krijgt als je belt naar ons kantoor. Ze heeft ruime ervaring als administratief medewerker, is heel flexibel en creatief, dus weet met jouw cijfers wel raad.

Wordt ook blij van: haar gezin, strand, kamperen, op terrasjes zitten, uitverkoop, handletteren, muziek en uiteten.

Bouwjaar: 1978 
Levensmotto: bij problemen drinken wij oploskoffie!

Zoë

Zoë is onze kantoortijger. Zij zorgt voor een ontspannen sfeer op kantoor…deze is zelfs zo ontspannen dat ze vrijwel de hele dag slapend en snurkend doorbrengt. Alleen bij bezoek staat ze op om je met een knuffelrat in haar bek te begroeten. Ook te gebruiken als papierversnipperaar.

Wordt ook blij van: koekjes, wandelen, sneeuw, bezoek, herfstbladeren, slapen en een aai over haar buikje.

Bouwjaar: 2011
Levensmotto: je kunt mij beter niet wakker maken