header

  • ✓ Administratie van A tot Z

  • ✓ Alles kan digitaal

  • ✓ Vaste contactpersoon

Wanneer je jouw salarisadministratie wilt uitbesteden aan een expert, zit je bij Finshare uit Gelderland helemaal goed. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en zijn al jaren actief in het administratieve vak. Ook verdiepen zij zich continu in nieuwe wet- en regelgeving, waardoor zijn altijd precies weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van salarisadministratie. Zo ontvangen je medewerkers op tijd hun loonstroken en weet jij snel hoeveel je kwijt bent aan loonheffing.

Dankzij online tools is je salarisadministratie altijd up-to-date

Om een bedrijf goed te laten draaien, is het belangrijk dat de salarisadministratie geheel op orde is. Hiervoor hebben wij regelmatig nieuwe gegevens nodig. Deze kun je eenvoudig digitaal naar ons sturen, zodat je zelf de deur niet uit hoeft en wij snel op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo is het uitbesteden van je salarisadministratie heel eenvoudig en is deze altijd up-to-date en inzichtelijk.

Ook voor andere administratieve taken en advies

Naast de salarisadministratie kun je ook nog andere administratieve taken aan ons uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van jaarrekeningen en aan het doen van belastingaangiften. Bovendien geven wij je graag deskundig en persoonlijk advies over allerlei administratieve of financiële zaken, bijvoorbeeld over het al dan niet doen van investeringen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je jouw salarisadministratie aan ons bedrijf in Gelderland uitbesteden of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem in al deze gevallen vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0341-700 285 of door een e-mail te sturen naar contact@finshare.nl. Ook wanneer je vragen hebt, kun je die gerust via deze kanalen aan ons stellen. Wij vertellen je namelijk met veel plezier meer over ons bedrijf en helpen je vanuit Gelderland graag verder op weg met jouw salarisadministratie en andere administratieve taken.