Bij Finshare bieden wij je diverse administratieve diensten aan en geven we je graag bedrijf- en belastingadvies. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

  • Administratie van A tot Z: wij houden je boekhouding up-to-date en werken volledig in de Cloud. Zo is er geen onnodig gesleep met papier en kun je eenvoudig via onze online applicaties gegevens aanleveren, inzien en accorderen.
  • Jaarrekening samenstellen: wij stellen nauwkeurig de jaarrekening op van jouw eenmanszaak, besloten vennootschap of ander type onderneming.
  • Belastingaangiften: Wij leveren alle diensten voor het tijdig indienen van je aangiften BTW, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Ook voor hulp bij het invullen van je aangiften voor de successie en/of erfbelasting ben je bij ons van harte welkom.
  • Fiscaal- en bedrijfsadvies: Wat is een goed moment om een grote aankoop te doen? Hoe kun je het beste investeren en wanneer is extra kredietruimte handig? Wij helpen je graag om de juiste antwoorden te vinden op deze vragen.
  • Salarisadministratie: Wij kunnen maandelijks je salarisadministratie verzorgen. Ook vragen over welke plichten je als ondernemer hebt en wat medewerkers van je verwachten, beantwoorden wij graag.
  • Detachering: Wanneer je (tijdelijk) behoefte hebt aan ondersteuning op het financiële vlak, staan wij voor je klaar. Onze begeleiding kan onder meer bestaan uit het invullen van een tijdelijke adviesrol, detachering van een financieel expert of zelfs het overnemen van je complete financiële afdeling.